Jurist arbeidsrecht

Arbeidsrechtjuristen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht? Voor begeleiding in een redelijke taal moet u bij onze gespecialiseerde bedrijfsjuristen zijn. Zij zijn voortdurend bereid om u te helpen. Voor ons staat het geven van oplossingsgerichte suggesties centraal. Onze professionals zetten zich niet alleen voor u in, maar nemen u ook mee in het hoe en wat. Het hanteren van openheid is wat ons onderscheidt als arbeidsrechtjuristen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u een werknemer schorsen of op non-actief stellen? Heeft u een zorg over gezondheidsproblemen of re-integratie? Heeft u een werknemer een vervelend optreden of een slechte beoordeling gegeven en wilt u weten wat de repercussies daarvan kunnen zijn? Of hebt u hulp nodig bij het opstellen van juridische dossiers? Een juridisch vertegenwoordiger in arbeidsrecht kan u helpen een probleem met uw werkgever of werknemer op te lossen.

De wet die van toepassing is op arbeidsovereenkomsten wordt arbeidsrecht genoemd. Arbeidsrecht is de wet die de relaties regelt tussen het personeelslid en een werkgever. Het arbeidsrecht is van toepassing wanneer er een arbeidsovereenkomst is tussen een personeelslid en een werkgever.

Het arbeidsrecht bevat richtlijnen over bijvoorbeeld de duur van de arbeidsovereenkomst, de transitievergoeding en de regels voor beëindiging. Om conflicten te voorkomen, is het aan te raden om de kennis van een arbeidsrechtjurist in te schakelen.

Jurist arbeidsrecht

Wij helpen u onder meer met:
- Het opstellen en beoordelen van een vaststellingsovereenkomst
- Opstellen en beoordelen van een arbeidsovereenkomst
- Dagvaardingen voor beëindiging
- Beëindigingsprocedures bij het UWV
- Juridische procedures bij de kantonrechter

Jurist arbeidsrecht Amsterdam

Veel van de wetgeving rondom werk en ontslag is noodzakelijk. Ondanks het feit dat de wet duidelijk is, ontstaan er regelmatig conflicten tussen personeel en werkgever.

Jurist arbeidsrecht Amsterdam

Juridisch adviseur arbeidsrecht

Uiteindelijk krijgt iedere werkgever te maken met arbeidsrecht en ontslag, of het nu gaat om een zieke werknemer, een inefficiënte werknemer of een verstoorde arbeidsrelatie: in al deze gevallen kunt u een beroep doen op onze arbeidsrechtjuristen. Wij verlenen juridische diensten op het gebied van arbeidszaken en ontslag indien zich tijdens het dienstverband problemen voordoen onder het personeel, die juridische begeleiding en ondersteuning door een arbeidsrechtjurist vereisen.

Ben je op zoek naar een bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht?

Wij zijn groot voorstander van preventieve begeleiding. Bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het opbouwen van een dossier of als er een geschil dreigt tussen u en de werknemer. Maar ook bij een wetswijziging, de wijze waarop die uw bedrijf raakt en hoe het in het bedrijf is geregeld.

Ben je op zoek naar een bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht?
Arbeidsrecht jurist Amsterdam

Als transparante arbeidsrechtjurist zijn wij voortdurend eerlijk over onze kosten. Voor diverse diensten, zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst, een beëindigingsovereenkomst of een beëindigingsprocedure bij de kantonrechter, hanteren wij vaste prijzen.

Kunt u routinematig gebruik maken van de vakbekwaamheid van een arbeidsrechtjurist (of een andere wet)? U kunt ook een juridisch lidmaatschap bij ons afsluiten.

Jurist arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht? Het recht dat gebruik maakt van arbeidsovereenkomsten wordt arbeidsrecht genoemd. Als er een arbeidsovereenkomst is tussen een personeelslid en een bedrijf, dan is het arbeidsrecht van toepassing.

Het arbeidsrecht bevat richtlijnen over bijvoorbeeld de duur van de arbeidsovereenkomst, de overgangsregeling en de regels voor ontslag. Kunt u regelmatig gebruik maken van de expertise van een arbeidsrechtjurist (of een ander recht)?

Frequently Asked Questions

Het recht dat van toepassing is op arbeidsovereenkomsten heet arbeidsrecht. Arbeidsrecht is het recht dat de verhoudingen regelt tussen de werknemer en een werkgever.

Het arbeidsrecht is in verschillende wetten ondergebracht. Voorbeelden zijn het Burgerlijk Wetboek, de Wet op de collectieve arbeidsovereenkomst, de Wet op de ondernemingsraden, de Wet flexibel werken en de Wet arbeid en zorg.